Râzi cu lacrimi. Polițistul Godină, despre cazul femeii care i-a smuls testiculele soțului

de Cuget Liber Miercuri, 09 Martie 2016 918
Polițistul brașovean Marian Godină a revenit cu o postare amuzantă pe Facebook, despre cazul femeii din Vaslui care, într-un acces de furie, a smuls testiculele soțului de 8 Martie, bărbatul declarând cadrelor medicale să soția s-a supărat pentru că nu i-a oferit flori.

După apariția știrii despre femeia din județul Vaslui care i-a tăiat un testicul soțului pentru că acesta nu i-a adus nici măcar o floare de 8 Martie, florăriile din județ au rămas goale. Oamenii au format cozi de câțiva kilometri în așteptarea camioanelor cu flori comandate din Olanda.
-"Nu știu cât face camionul din Olanda, am auzit că e departe, undeva dincolo de Bacău, dar eu de aici nu plec acasă fără flori" a declarat Eunuc Florescu, ținându-se cu mâinile de zona genitală.
-"La noi nu prea se vând flori, așa că am fost luați prin surprindere de așa cerere. Stocul de trei lalele, pe care îl aveam, s-a epuizat imediat. Mai aveam în depozit niște ghiocei, dar p-ăia i-am băgat la cazan când a apărut pe net o rețetă nouă de țuică. Cine se aștepta ca de 8 martie să se cumpere flori?" a declarat, profund uimit, patronul unei florării.
Unii speculanți au profitat de ocazie și vând acum chiloți din tablă, de diferite mărimi. Ei afirmă că aceștia rezistă la lovituri de cuțit, chiar și de topor.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei