5 sloturi online cu fructe pe care probabil nu le-ai jucat niciodată

de Cuget Liber Vineri, 08 Decembrie 2023 35

Mulți dintre pasionații de sloturi simt o atracție aparte pentru jocurile cu fructe. Păcănele online precum „Shining Crown”, „Sweet Bonanza”, „Burning Hot” sau „Jammin Jars” sunt printre cele mai populare, dar nu sunt singurele care merită încercate.
Mai jos, îți prezentăm 5 recomandări de sloturi cu fructe foarte interesante, pe care probabil nu le-ai jucat niciodată:
20 Super Stars
Este un joc cu fructe și șeptari pe care l-am găsit doar în acest casino online, dintre platformele de top. Fructele întâlnite pe role sunt pepenii, lămâile, portocalele, căpșunile, strugurii, prunele, cireșele și fragii. Cel mai valoros simbol este șeptarul, în timp ce BAR-ul este cel mai slab plătit. Clopoțelul este Wild joacă un rol deosebit, substituind orice altă pictogramă.
În timpul jocului, poți obține steluțe aurii. Sunt mai multe premii speciale, asociate cu 8, 12, 16 sau 20 de steluțe. Cel mai mare premiu este cel acordat pentru 20 de steluțe colecționate, așa cum sugerează și numele slotului.
Fruits n Jars


Este o păcănea cu grafică modernă. Pictogramele strălucesc, fie că reprezintă fructe (struguri, cireșe, pepeni, lămâi, banane), fie că sunt borcane, diamante sau clopoței. Sunt trei tipuri de borcane: Wild, Mistery și Bonus.
Borcanul Wild înlocuiește orice alt simbol cu excepția celui pe care scrie „Bonus”. Borcanul Mistery are pe etichetă semnul întrebării. De obicei apare în mai multe exemplare pe grilă. Atunci când toate rolele se opresc, borcanele Mystery se transformă în același simbol. În fine, al treilea tip de borcan joacă rolul simbolului Scatter din alte jocuri, declanșând rotiri extra cu multiplicator.

5 Flaring Fruits


„5 Flating Fruits” are o grafică retro, ceea ce îi atrage pe nostalgicii jocurilor „ca la aparate”. Fructele din tabelul de plată sunt pepenii, strugurii, prunele, portocalele, lămâile și cireșele. Șeptarul este Wild, iar steluța este Scatter.
Orice câștig poate fi multiplicat prin jocul de risc, care este cu cărți (pariezi pe culoarea cărții următoare) sau cu scări (cursorul sare în sus și în jos pe scară, iar tu trebuie să dai click atunci când este activată o valoare superioară. Este posibil să urci câteva trepte mai sus, dar se poate și să „cazi” de pe scară).
Neon Links


Atmosfera este una din vacanță. Imaginea de fundal e din Las Vegas, cu clădiri impunătoare și palmieri. Și grila este una deosebită, cu o cromatică ce îți dă impresia că te afli în unul dintre cele mai mari cazinouri din „Orașul luminii”. Nu sunt foarte multe fructe în acest joc, doar struguri și cireșe, dar celelalte simboluri sunt și ele specifice păcănelelor din categoria abordată: șeptarul, clopoțelul, potcoava.
Fiecare pictogramă are și o variantă neon. Simbolurile Neon iluminate sunt speciale. Dacă două simboluri Neon apar pe același rând, ele se vor conecta și vor transforma în simboluri similare toate pictogramele dintre ele. Pictograma „Rotiri Vegas” aduce rotiri extra doar dacă pe oprește pe același rând, pe rolele 1 și 5.
Runner Runner Megaways


„Runner Runner Megaways” este un slot cu grafică retro, dar cu mecanism cât se poate de modern. În primul rând, vorbim de un joc Megaways, deci fiecare rotire va genera un număr diferit de simboluri pe grilă. Apoi, pictogramele câștigătoare dispar, iar în locul lor vin altele, în contul unei singure mize.
Cireșele, portocalele, prunele, perele, căpșunile și strugurii sunt fructele care apar pe ecran. Coroana regală este simbol Scatter. Cel puțin 3 Scatters într-o rotire inițiază funcția Hold. Rolele care conțin coroanele sunt blocate, iar celelalte se pun din nou în mișcare până nu mai aterizează alte Scatters. Patru sau mai multe simboluri speciale declanșează rotiri extra.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei