A murit chitaristul Chuck Brown, supranumit "nașul stilului Go-Go"

de Cuget Liber Joi, 17 Mai 2012 320
Cantautorul și chitaristul Chuck Brown, creatorul stilului "Go-Go", un subcurent al stilului funky, foarte popular în comunitatea de culoare din Washington în anii 1980, a murit ieri, la Baltimore, la vârsta de 75 de ani, au anunțat managerul și familia sa.
Chuck Brown a lansat în 1979 piesa "Bustin' Loose", care a lansat moda acestui stil muzical, apropiat de R&B, în capitala americană Washington.
"Chiar și în 2010, oamenii vor încă să asculte Go-Go, întrucât aceasta este muzica alături de care ei au crescut", declarat muzicianul american în 2010 pentru National Geographic.
Cântărețul, renumit și pentru tonalitățile grave ale vocii sale, a fost internat în urmă cu câteva săptămâni într-o clinică din Baltimore din cauza unei pneumonii, afirmă publicația Washington Post.


Taguri

Comentează știrea

Fonduri UE
17 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei