Actorul Michael Clarke Duncan a murit în urma unui infarct

de Cuget Liber Miercuri, 05 Septembrie 2012 282
Hollywood-ul a mai pierdut o stea. Actorul Michael Clarke Duncan s-a stins din viață la 54 de ani. În iulie, suferise un infarct miocardic și nu și-a revenit complet. 

Potrivit TMZ, iubita actorului, Omarosa Manigualt-Stallworth, a fost cea care i-a acordat primul ajutor când a suferit infarctul. Actorul a fost internat de urgență într-un spital din Los Angeles, acolo unde a trecut în neființă.
Actorii de la Hollywood regretă moar-tea lui Michael Clarke Duncan și au postat numeroase mesaje de condoleanțe pe site-urile de socializare.
"Astăzi este o zi tristă. Michael Clark Duncan a murit în această dimineață (n.r. - luni dimineață). RIP MCD. Ne va fi dor de tine", a scris colegul său, Mercedes Mashon.
"Inima mea este șocată și întristată. RIP Michael Clark Duncan. Ai fost cel mai blând gigant și cel mai grațios bărbat. Nu vei fi uitat!", a scris actrița Viviva A. Fox.
Pentru publicul larg, Duncan va rămâne întotdeauna uriașul actor din filme precum Armaghedon, în care joacă alături de Bruce Willis, sau Insula, în care apare alături de Leonardo di Caprio.
Duncan a avut roluri și în seriale cunoscute, precum "Doi bărbați și jumătate". 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei