"Antonia este perfecțiunea ipocriziei. A reușit să prostească pe toată lumea!"

de Cuget Liber Sâmbătă, 02 Februarie 2013 1798
Este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate femei din România, dar nu toată lumea împărtășește această opinie. Luis Lazarus a făcut-o praf pe Antonia în cadrul emisiunii "Agentul VIP". Acesta a spus că, în opinia lui, cântăreața este o ipocrită care a reușit să prostească pe toată lumea cu imaginea ei angelică. "Antonia asta mi se pare perfecțiunea ipocriziei. Este o fetiță care a venit de niciunde, făcea hostess pe unde putea și l-a încurcat pe puștiulică ăsta (n.r- Vincenzo Castellano). Ori ce vrei să-mi spui, că dacă era un șomeraș sau un strungar era așa îndrăgostită de el? Dar vezi tu, ea a reușit să pros-tească lumea în toți anii ăștia cu o mare iubire, o căsătorie, cu ce artistă e, ce minunată e, dar se supără că omul mai calcă pe alături", a comen-tat Luis Lazarus.

Totodată, acesta a ținut să precizeze faptul că Vincenzo este cel care a decis să se despartă de ea și nu invers.
Antonia Iacobescu a devenit ce-lebră în 2010, când piesa "Morena" făcea furori. În 2011 s-a căsătorit cu italianul Vincenzo Castellano, de care s-a despărțit la sfârșitul lui 2012. Cei doi au împreună o fetiță, Maya Rosaria, în vârstă de doi ani și cinci luni.

Taguri

Comentează știrea

streja victoria
5 iulie 2013
comentariu

Antonia, trebuia, sa vina "DE UNDEVA"! Antonia EEEEE PURA! e o frumusete "DIVINA". Sa speram ca nu va avea nevoie si nici nu va fi influentata de grup spre{ colagene ,implanturi si alte plusuri{ pentru a iesi in evidenta}!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei