Adevărul din spatele tentativei de suicid Atleta Mirela Lavric, înșelată și sechestrată de iubit

de Cuget Liber Vineri, 15 Noiembrie 2013 311
Viorica Pintilie, antrenoarea atletei Mirela Lavric, a povestit la "Acces direct" ce s-a întâmplat în realitate luni seara, când sportiva a sărit pe geamul apartamentului iubitului ei, din Iași, încercând să se sinucidă.
Pintilie a confirmat varianta sechestrării, spunând că iubitul Mirelei Lavric, Ionuț Parfene, i-a luat cheia de la mașină, lăsând-o fără geantă și fără telefon, și a obligat-o să meargă cu el în apartament. El era însoțit de o altă fată, cu care ar fi avut o relație amoroasă în paralel.
"Ea nu știa cine e fata respectivă. Au mai venit și alte persoane, iar Ionuț i-a spus că trebuie să rezolve problemele care există între ei. Mirela i-a răspuns că nu este normal. E o fată îndrăgostită, e ceva normal", a relatat antrenoarea.
"A fost îmbrâncită. I-au pus prosopul pe gură, ca să nu țipe. Atunci și-a spus că poate să scape dacă sare pe geam. E un copac în fața apartamentului, a mizat și pe calitățile ei atletice", a spus Viorica Pintilie.
Informația inițială era că Mirela Lavric încercase să se omoare, însă antre-noarea a menționat că sportiva a depus plângere împotriva lui Ionuț Parfene pentru sechestrare.
Viorica Pintilie a obținut aceste informații după ce a stat de vorbă cu sportiva, la spital, informează click.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei