Bianca Drăgușanu i-a distrus relația Ilincăi Vandici

de Cuget Liber Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 1134
Deși l-a apărat pe Ciprian Marica în momentul în care a anunțat despărțirea, spunând că ruptura dintre ei a fost produsă din cauza distanței, Ilinca Vandici pare să fi luat decizia influențată de cu totul alți factori, mai puțin plăcuți. Conform site-ului Bârfa Zilei, prezentatoarei emisiunii "Showbiz report" de la Antena 2 nu i-a picat bine deloc momentul în care a aflat că fotbalistul s-ar fi întâlnit în Turcia cu Bianca Drăgușanu, cu care a fost surprins luând masa la un restaurant.
Conform spuselor unei surse din anturajul lui Marica, acesta ar fi încercat s-o convingă pe Ilinca de faptul că nu a existat nicio legătură între el și asistenta emisiunii "Un show păcătos", însă aceasta a fost de neînduplecat.
"Ilinca a ales să se despartă de Ciprian, după ce a aflat că acesta s-a întâlnit în Turcia cu Bianca Drăgușanu. Degeaba s-a chinuit el s-o convingă că nu îl interesează asistenta lui Capatos, Ilinca nu a mai vrut să audă de el. Nu i-a fost nici ei ușor, a plâns mult", a declarat apropiatul fotbalistului. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei