Cât de credincioasă e Simona Pătruleasa

de Cuget Liber Miercuri, 14 Decembrie 2011 1793
Prezentatoarea de la Kanal D, Simona Pătruleasa, se poate declara o femeie fericită, pentru că pe lângă un bărbat așa cum și l-a dorit, are și o fetiță minunată, motive pentru care nu uită niciodată să-i mulțumească lui Dumnezeu.
Iar modul în care Simona a ales să facă acest lucru este respectarea tradițiilor religioase și vizitele periodice la biserică, influențată și de soțul ei, Sabin Ivanof.
"Soțul meu ține posturile de ani de zile, iar de când ne-am căsătorit, i-am urmat și eu exemplul. Nu este greu deloc, ne-am obișnuit. Este foarte ușor și foarte benefic pentru trup, dar și pentru suflet să ții post. Având în vedere că ținem amândoi, este mult mai ușor pentru că în casă nu cumpărăm nimic de dulce în această perioadă. Înainte să mă căsătoresc cu Sabin, țineam post doar în săptămâna mare, miercurea și vinerea. De când suntem împreună, ținem toate cele 40 de zile.
Dacă nu era și el la fel de credincios, nu știu dacă reușeam, pentru că tentația era mare. Mâncăm multe fructe și legume, gătim de post, dar nu uităm nici de partea spirituală a postului. Mergem într-un singur loc, Biserica Sfântul Spiridon cel Vechi, și ne rugăm. Acolo m-am rugat să devin mamă, iar când eram însărcinată mergeam în fiecare duminică. Mergem și acum, chiar dacă este un pic mai greu pentru că vrem să petrecem tot timpul cu fetița noastră, iar ea este prea micuță acum să o scoatem des din casă", a declarat Simona Pătruleasa pentru puterea.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei