Ce au descoperit legiștii despre Keith Flint, solistul grupului The Prodigy

de Cuget Liber Luni, 11 Martie 2019 473
Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, a fost găsit mort, pe 4 martie, în casa lui din Essex, după ce s-a spânzurat, potrivit raportului provizoriu al legistului citat de news.ro. Legiștii încă așteaptă rezultatele raportului toxicologic.

Keith Flint (49 ani), solistul grupului The Prodigy, a fost găsit mort în locuința sa din Essex. S-a întâmplat în data de 4 martie 2019. Pe pagina oficială de Instagram a grupului, unul dintre membrii fondatori ai Prodigy, Liam Howlett, a dezvăluit că Flint s-a sinucis.
Cu două zile înainte de a fi găsit fără viață, Flint, în vârstă de 49 de ani, a luat parte la o întrecere sportivă din Chelmsford.
Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum "Firestarter" și "Breathe", care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut șase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.
Keith Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestațiilor live și imaginii sale excentrice.
Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost inițial doar dansator.
Flint a avut, în anii 1990, o relație cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.
În ultimii ani, el a deținut un pub în Pleshey, Essex, și echipa de motociclism Traction Control.
The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei