Ce este un orgasm neașteptat?

de Cuget Liber Sâmbătă, 16 Iunie 2012 556
În timp ce majoritatea dintre noi și-ar dori să aibă mai multe orgasme, există tot felul de reguli sociale care ne atenționează să fim prudenți și să avem orgasme numai în anumite momente și în anumite locuri.
Orgasmele neașteptate, numite și "orgasme atipice" de cercetători, sunt orgasme care au loc fie într-un moment în care nu ne așteptăm, fie în absența stimulării sexuale care precede, de obicei, un orgasm.
Termenul de orgasm spontan este folosit în literatura clinică pentru a descrie un efect advers sexual rar dat de anumite medicamente, cel mai frecvent de medicamente ISRS, pentru tratamentul depresiei.
Orgasmele spontane se pot produce fără nici o stimulare sau după ce stimularea sexuală a încetat, când nu am avea un alt orgasm în mod normal.
Orgasmele spontane care au loc în public sunt de obicei descrise ca fiind extrem de nedorite și stresante. Într-un anumit caz, unui bărbat îi era greu să lucreze altundeva decât acasă, deoarece orgasmele lui erau însoțite de ejaculare.
Orgasmele spontane nu trebuie confundate cu tulburarea persistentă de excitare genitală, care nu implică, de obicei, experimentarea punctului culminant.
Taguri

Comentează știrea

MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

cheapest hydroxychloroquine online cheapest hydroxychloroquine online

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei