Ce făcea Macaulay Culkin în timp ce toți îl credeau pe patul de moarte

de Cuget Liber Marţi, 11 Septembrie 2012 1062
"În șase luni o să moară". Așa suna avertismentul făcut recent de un prieten apropiat al artistului în cauză, suspectat că ar fi dependent de heroină și medicamente.

Îngrijorarea a atins cote maxime luna trecută, când artistul a fost surprins într-o formă care lasă mult de dorit, fiind foarte slab și palid.
Este vorba despre Macaulay Culkin, în vârstă de 32 de ani, care în ciuda zvonurilor, i-a uimit pe toți cei care deja îl credeau pe patul de moarte.
Actorul a realizat recent un material de promovare a unei expoziții personale de artă, intitulată "Trei bărbați și un copil". Artistul, al cărui brand încă valorează 15 milioane de dolari, și-a transformat apartamentul cel scump din New York într-un atelier de pictură în luna februarie și, alături de alți doi prieteni, acesta și-a încercat veleitățile de pictor.
În clipul de promovare al viitoarei sale expoziții, actorul arată mult mai bine față de luna trecută, chiar cu câteva kilograme în plus. Ultimul său rol a fost în serialul TV "Kings back" din 2009.
Actorul a ajuns în atenția lumii cu rolul din celebrul film "Home Alone". Însă, după acest rol care i-a adus celebritatea, actorul nu a mai reușit să scape de ștampila puștiului teribilist care ne încânta în fiecare Crăciun, scriu stirileprotv.ro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei