Celia, însărcinată: "Am făcut testul de șapte ori ca să fiu sigură"

de Cuget Liber Joi, 14 Noiembrie 2013 190
Frumoasa cântăreață Celia este foarte fericită pentru că urmează să devină mămică. Ea a rămas însărcinată chiar în primele zile ale lunii de miere.
"Copilul a fost conceput în primele zile al lunii de miere. Sunt atât de fericită. Am făcut șapte teste sarcină, pentru că nu ne venea să credem. Toată lumea îmi spune că va fi băiat. Dar poate va fi o ea. Nu știu încă. Mi-a fost rău în primele săptămâni. Am avut grețuri în fiecare zi. Acum îmi este mai bine. Îmi e greață doar atunci când mă pun la masă, dar îmi trece după ce mănânc", a mărturisit Celia, care urmează să plece în Australia.
În urmă cu o săptămână, Celia a postat pe pagina sa de pe un site de socializare o fotografie care spune mai mult decât orice cuvânt. Ea a fost pozată în timp ce își ținea mâinile, în formă de inimă, pe burtică, dând de înțeles că este însărcinată. 
Taguri

Comentează știrea

hermes replica online
20 noiembrie 2013
hermes replica online

hermes kelly knock off Stiri Monden : Celia, însărcinată: "Am făcut testul de șapte ori ca să fiu sigură" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica online http://www.bc37.dk/CSS/hermes-silk-city-bag-replica.html

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei