Cheryl Cole, scandal în tribunal cu X Factor

de Cuget Liber Marţi, 11 Decembrie 2012 301
Cântăreața britanică Cheryl Cole, membră a grupului Girls Aloud, i-a dat în judecată pe producătorii ediției americane a emisiunii X Factor, de la care solicită plata unor daune financiare în valoare de 2,4 milioane de dolari. 

Simon Cowell, creatorul emisiunii și membru în juriul acesteia, a adus-o pe Cheryl Cole în juriul ediției americane a show-ului X Factor, după succesul deosebit pe care artista l-a avut în juriul ediției britanice a aceleiași emisiuni, în 2011. Cheryl Cole nu a reușit însă să îi impresioneze pe producătorii emisiunii americane și a fost concediată, fiind apoi înlocuită de cântăreața Nicole Scherzinger.
Cheryl Cole a fost concediată după ce a petrecut doar trei săptămâni în calitate de membru al juriul și a participat la audițiile din Los Angeles și din Chicago.
Cântăreața britanică a primit un cec în valoare de 1,8 milioan de dolari pentru scurta ei prezență în acest show, însă, în documentele pe care le-a depus, vineri, la Curtea Superioară din Los Angeles, artista afirmă că firma Blue Orbit Productions, care produce show-ul american, îi datorează alte câteva milioane de dolari, informează Meidafax.
Astfel, Cheryl Cole spune că mai are de primit, potrivit clauzelor contractului, suma de 2 milioane de dolari, reprezentând onorariul ei pentru un al doilea sezon al emisiunii "X Factor" din Statele Unite, dar și alte sume care i-au fost promise pentru diverse cheltuieli.
Printre aceste cheltuieli speciale se numără un bonus de 100.000 de dolari pentru alcătuirea unei garderobe vestimentare, un bonus de 25.000 de dolari reprezentând bugetul pentru stilistul ei, un bonus lunar de 15.000 de dolari pentru "acomodarea" în Statele Unite și o alocație de 2.500 de dolari pe lună aferentă cheltuielilor asociate traiului zilnic.
Cheryl Cole solicită, totodată, producătorilor americani să îi rambursese cheltuielile de securitate și cele de călătorie, dobânzile pentru banii care îi sunt datorați și plata cheltuielilor ocazionate de proces.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei