Claudia Pavel: "A început dintr-o pasiune nebună, s-a transformat în iubire"

de Cuget Liber Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 281
Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, și-a găsit jumătatea tocmai în America și a devenit mămica unui băiețel în toamna anului trecut. Toată lumea a fost luată prin surprindere de veste și, firesc, întrebările privind identitatea misteriosului bărbat, care i-a furat inima frumoasei cântărețe românce, au apărut.
Despre el se știe doar că este un fost baschetbalist, actual om de afaceri, iar Claudia Pavel a adâncit misterul, vorbind în termeni destul de vagi despre tatăl copilului ei.
"Avem o relație normală care a început dintr-o pasiune nebună, s-a transformat în iubire și într-o prietenie adevărată, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai minunat îngeraș și relația noastră s-a schimbat și ea, am devenit doi părinți responsabili, parteneri în creșterea lui Noah, iar asta nu a făcut decât să ne maturizeze și să aprofundeze relația dintre noi. Vorbim despre căsătorie încă de la începutul relației noastre, dar nu este o prioritate, îmi doresc o nuntă frumoasă, dar îmi doresc ca Noah să fie puțin mai mare ca să înțeleagă și el ce se întâmplă...", a mărturisit ea într-un interviu pentru protvmagazin.ro.
Stabilită de ceva vreme în SUA, Claudia Pavel a revenit în România pentru a fi prezentă la lansarea primului ei film, "Terapie pentru crimă", în care joacă rolul principal, scrie libertatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

christian louboutin bag
28 februarie 2014
christian louboutin bag

christian louboutin daffodil knock off Stiri Monden : Claudia Pavel: "A început dintr-o pasiune nebună, s-a transformat în iubire" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bag http://johnson.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-flat.asp

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei