Cornel Ilie: "Nu am nimic cu Antonia"

de Cuget Liber Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 427
Seducătorul Cornel Ilie este un bărbat romantic și dovedește acest lucru nu doar prin versurile melodiilor sale, cât mai ales prin prisma gesturilor pe care le face față de iubita lui.

Cornel de la Vunk a vorbit, la cancan tv, despre viața sa amoroasă, dar și despre frumoasa cântăreață, pentru care s-a scris că el ar fi făcut o pasiune.
Artistul infirmă aceste zvonuri și afirmă răspicat că nu a avut cu Antonia decât o frumoasă colaborare profesională. Atât și nimic mai mult!
"Dacă aș scrie o carte, capitolul despre Antonia s-ar numi «Mâine se întoarce». Pe 14 noiembrie, noi avem un concert împreună și ca să demonstrez că nu e nimic, îl pot aduce și pe soțul ei pe scenă. Nici măcar nu mi-a trecut nimic prin cap, jur că nu. E o femeie frumoasă, dar eu am sentimente pentru altcineva", a spus Cornel Ilie.
"Încă o dată, nici nu a existat o relație cu ea. Nu sunt ușă de biserică, nici călugăr", a mai spus el, încercând să elimine orice zvon legat de o posibilă slăbiciune pe care ar avea-o cu Antonia.
"Atâta timp cât nu sunt însurat, o să-mi păstrez foarte discret orice relație", a încheiat Cornel Ilie. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei