Cristea: "O femeie trebuie să aibă personalitate, demnitate"

de Cuget Liber Luni, 17 Septembrie 2012 348
După afirmațiile pe care Bianca Drăgușanu le-a făcut în emisiunea Happy Hour, fostul ei iubit, Adrian Cristea, i-a răspuns pe pagina lui de Facebook.

"Cristea a fost iubitul Biancăi Drăgușanu, nu am fost eu niciodată Bianca lui Cristea. El a devenit cunoscut prin mine. Mi-aș dori ca în vii-torul apropiat să auzim de el datorită performanțelor lui din sportul pe care îl practică cu drag. De două luni sunt exact cum vreau eu să fiu, adică singură. Au existat într-adevăr niște întâlniri, pentru a clarifica câteva chestii", a spus modelul.
Cristea pare să se amuze de cele petrecute în ultima vreme și de afirmațiile ei și răspunde printr-un mesaj plin de aluzii la adresa fostei iubite, scrie showbiz.ro.
"Pe mine unul m-au amuzat ultimele știri din ultima vreme, sper că și pe voi, indiferent că v-ați amuzat de mine, de ea, de alții...important e să zâmbim...În al doilea rând, o femeie trebuie să aibă personalitate, demnitate, să fie ea, nu să fie a cuiva sau a altcuiva.. Să aveți o zi frumoasă și vă doresc să trăiți o viață reală, nu una falsă!", a postat el pe rețeaua de socializare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei