"Dacă-mi venea mintea la cap, nu mai eram aici"

de Cuget Liber Vineri, 10 Februarie 2017 322
Brigitte Năstase a dat petrecere mare cu ocazia aniversării a 40 de ani. Deși a spus că nu vrea să-și mai sărbătorească vreodată ziua de naștere, soția fostului tenisman a decis că la pragul de 40 de ani să iasă din depresie cu ajutorul prietenilor. În timp ce toată lumea o complimenta și îi ridica moralul, Ilie Năstase a luat-o peste picior întreaga seară.
Pentru că a ajuns mai târziu la petrecerea soției sale, Năstase a fost întâmpinat cu zâmbetul pe buze, dar cu puțină ironie, de soția lui.
"Eu sunt invitatul tău sau n-am înțeles? Ai probleme cred", i-a spus amuzat Ilie, invitând-o să-și bage mințile în cap. "Auzi, să-mi vină mintea la cap. Tot mie? Dacă-mi venea mintea la cap, nu mai eram aici", a spus și Brigitte, făcând referire la toate probleme pe care le-a întâmpinat anul trecut, din cauza infidelității lui Ilie Năstase.
În afara faptului că a decis să păstreze distanța de soția lui, alegând o masă cât mai ferită, fostul mare tenisman intervenea și o îngâna de fiecare dată când deschidea gura. "Să fiu fericită, să mă simt iubită și să mă simt frumoasă. Nimic mai mult", își ura Brigitte, în timp ce soțul ei o completa: "Totul depinde de mine din ce ai spus acolo. Ce ai zis că-ți dorești? Un bărbat simpatic așa ca mine".
Chiar dacă sărbătorita nu părea deloc afectată de remarcile pe care le făcea partenerului ei, fiind obișnuită cu o astfel de atitudine, în momentul în care Ilie i-a reamintit câți ani face, Brigitte s-a arătat oarecum deranjată.
"Aș vrea una la 20 de ani, dar nu se poate", a glăsuit Năstase, completat de partenera lui: "Poftim, el gândește doar cu ochii, este obsedat de aspect, nu mai contează altceva", scrie libertatea.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei