Divorț în familia Prigoană? Adriana a părăsit căminul conjugal

de Cuget Liber Vineri, 10 August 2012 846
Silviu Prigoană a depus o plângere la Direcția de Protecție a Copilului Sector 3, în care își reclamă soția că a părăsit căminul conjugal și cere încredințarea, în regim de urgență, a celor doi copii minori.
După patru divorțuri și cinci ani de mariaj aparent liniștit, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au ajuns din nou la cuțite. Sâmbătă, Bahmuțeanca și-a luat copiii minori, pe Mihai Maximus (5 ani) și Eduard Gabriel (2 ani), și a plecat la un resort de lângă București.
Deputatul pedelist nu a stat cu mâinile în sân și a sesizat toate autoritățile competente, cerând la tribunal încredințarea minorilor. Marți, Prigoană a depus o plângere la Direcția de Protecție a Copilului Sector 3, în care își reclamă soția că a părăsit căminul conjugal și cere încredințarea, în regim de urgență, a celor doi copii minori. Mai mult, bărbatul a formulat la poliție o plângere cu același subiect.
"E foarte urât ce se în-tâmplă! Eu nu meritam asta și nici copiii mei. Ce o să zică când o să învețe să citească?! Sunt aici cu copiii. Am fost la un avocat, să vedem ce facem. Nu știu deocamdată absolut nimic. Probabil e foarte supărat după campania electorală, altfel nu îmi explic, eram foarte supărați și acasă, nu era o atmosferă prea plăcută. Am preferat să vin câteva zile și să stau aici, să-mi aerisesc creierul. Îmi tremură mâinile, credeți-mă, mâine (n.r. astăzi) trebuia să am o operație, o procedură. Nici nu știu dacă mă duc. Nu m-a mai sunat, e plecat la Belgrad, nici nu mai are semnal la telefon. Nu înțeleg nimic, ce mi se întâmplă, că nu l-am înșelat, n-am lipsit noaptea de acasă. Nu știu când se întoarce", a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Cancan.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei