Doctorița lui Prigoană o dă în judecată pe Adriana Bahmuțeanu

de Cuget Liber Sâmbătă, 29 Iunie 2013 159
De-a lungul timpului, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin multe clipe care au ajutat-o să fie mai puternică. Tocmai de aceea, faptul că ultima prietenă a soțului ei, Ramona Cadar, cunoscută drept "doctorița lui Prigoană", a decis să o dea în judecată pentru calomnie, nu reprezintă o problemă pentru vedeta TV.
Mai mult, Adriana o invită deschis pe rivala ei în fața instanței, care este sigură că nu îi va da câștig de cauză doctoriței despre care spune că nu își dorește dreptatea morală, ci doar câștigul material.
"Să vină în fața instanței. Am avocați extrem de buni. M-a dat în judecată cerându-mi foloase materiale. Probabil că asta își dorește, să câștige bani", a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena 1.
Dorotea Ramona Cadar i-a intentat proces Adrianei Bahmuțeanu, prin care îi cere daune morale de 35.000 de euro pentru injurii, înainte ca vedeta TV să se împace cu soțul ei. Bahmu a acuzat-o pe doctoriță că i-ar fi stricat căsnicia cu Silviu Prigoană:
"Ce să spun, și dacă m-a dat în judecată, ce? Mai trebuie să și câștige. Oricine mă poate da în judecată, important e ca instanța să-i mai dea și dreptate. Și Argentina m-a dat în judecată când l-am prins pe fostul meu soț cu ea. Și? Cred că Prigoană a pus-o să mă dea în judecată", scrie libertatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei