Fostul iubit: "Shakira, dă-mi 100.000.000 de dolari!"

de Cuget Liber Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 226
Antonio de la Rua a fost impresarul divei și zice că nu a fost plătit pentru contractele pe care i le-a obținut. 

S-au iubit timp de 11 ani, au făcut bani la greu și acum sunt cei mai mari dușmani. Antonio de la Rua, fiul unui fost președinte al Argentinei, îi cere Shakirei 100 de milioane de dolari, la Curtea Supremă din Manhattan.
Antonio de la Rua (39 de ani) susține că s-a despărțit de Shakira (35 de ani) în 2010, pe motiv că l-a înșelat cu fotbalistul Gerard Pique (25 de ani). După ce și-a refăcut viața cu Miss Columbia, Daniela Ramos (24 de ani), Antonio a ținut să împartă averea pe care a avut-o împreună cu vedeta.
Împărțirea nu e deloc simplă, fiindcă au avut multe afaceri comune. De la Rua zice că, în calitate de manager, i-a obținut Shakirei contracte de milioane de dolari, fără a fi plătit. Când s-au despărțit, el a rămas impresarul său încă un an.
A rămas doar cu promisiunile cântăreței că îi va da o parte din câștigurile de 300 milioane de dolari de la compania organizatoare de turnee Live Nation, fiindcă el i-a obținut contractul. Acum îi cere în justiție 100 de milioane de dolari și vila din Uruguay, precum și un apartament în New York.
Shakira așteaptă un băiețel cu fotbalistul Gerard Pique. Ea a intrat în luna a șaptea de sarcină și abia așteaptă să devină mamă. Potrivit zvonurilor, cântăreața ar dori să pună numele Ulysse bebelușului.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei