FUEGO, luat în râs și de Horia Brenciu. Cum a reacționat artistul

de Cuget Liber Marţi, 01 Aprilie 2014 432
După ce Horia Brenciu a susținut un concert în care și-a permis să glumească pe seama sa, Fuego a decis să îi întoarcă gluma, cu o replică bombă.

Aflat printre invitații speciali ai lui Horia Brenciu la acest concert, Fuego nu a scăpat nici el netaxat.

 "M-am amuzat teribil de gluma lui Horia! El a fost întotdeauna spontan, dezinvolt și inventiv când a venit vorba de show, având o capacitate fenomenală de a ține cu sufletul la gură spectatorii încă de pe vremea când făcea performanță în televiziune, cu Robingo sau Sarabanda. Există momente în care glumele sunt bine-venite atunci când nu au alt scop decât acela de a amuza, pe drept. 

Puțini știu că trebuia să fiu prezent în concertul lui Horia într-un duet inedit, dar, din păcate, eu sunt încă în turneul național în care omagiez muzica românească, pe Dan Spătaru și întreaga colecție de șlagăre lăsată de acesta. Spiritual cum îl știm, Horia face atmosferă, și-acum, glumind, aproape trei sferturi din cei prezenți veniseră acolo știind că voi fi și eu pe scenă, așa că afirmația lui Horia era îndreptățită, oamenii se simțeau exact ca la un concert de-al meu", a declarat, pentru "ring", Fuego, scrie realitatea.net.


 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei