Gabi Firea: "Mai așteptăm un bebeluș"

de Cuget Liber Luni, 15 Septembrie 2014 130
Gabriela Cristea confirmă faptul că este însărcinată, după ce soțul ei, Florentin Pandele, a făcut această veste publică în urmă cu două zile.
La 42 de ani, Gabi Firea așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a treia oară. Aceasta mai are doi copii, unul cu primul soț, Răsvan Firea, care a decedat, și unul cu primarul din Voluntari.
"Da, este adevarat, mai asteptam un bebelus. Dupa ce sotul meu nu a mai avut rabdare si a facut marturisirea, intr-o reuniune, prietenii ne-au asaltat cu intrebarea daca este adevarat sau Florin a exprimat un gand ce s-ar putea infaptui la o data viitoare. Bunul Dumnezeu ne-a facut un dar dupa o vara mai zbuciumata si iata-ne acum numarand cu emotie zilele pana la Marea Intalnire. Intre timp, rasfoim impreuna cu David Petru, zis Tzari, albumul de acum 3 ani, cand am avut o perioada de sarcina minunata. Pentru noi, ochii limpezi ai copiilor sunt raspunsul la toate misterele acestei vieti", a scris Gabi pe Facebook, după ce soțul ei a spus, la o emisiune TV, că așteaptă să devină din nou tată, scrie click.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei