Gabriela Cristea s-a răzgândit: nu mai vrea copii... încă!

de Cuget Liber Sâmbătă, 11 Februarie 2017 456
Gabriela Cristea urmează un tratament ca să rămână însărcinată, însă mai amână acest moment. Motivul este unul neașteptat, cei doi soți își doresc să-și termine casa și mai apoi să devină părinți. 

"La mine vin toată vara, se încălzesc la emisiune și vin la piscină la mine. Tavi a zis că își va face piscina în formă de chitară. A zis că partea mare va fi pentru ei și cea mică pentru bebeluși. A avut un iubit în televiziunea română, iar în momentul în care părinții au aflat, nu au fost de acord. I-a zis ia valiza și du-te la el. 

După 5 ani s-au despărțit. Mă pot considera cea mai bună prietenă a ei. Tavi nici în glumă nu îi spune că s-a îngrășat. Da, Gabriela urmează un tratament ca să facă un copil. Copilul și-l doresc foarte tare, dar au amânat puțin, ca să termine casa. Își doresc ca bebele lor să locuiască de la bun început într-un loc numai al lui și spațios", a declarat Paula Crăciunescu, "mama adoptivă" a Gabrielei Cristea. 

Acum prezentatoarea TV și Tavi Clonda locuiesc cu chirie în zona Otopeni. Ei s-au căsătorit în aprilie 2015, după aproape doi ani de relație. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei