Gyorfi îl bănuiește pe George Tal că are o amantă

de Cuget Liber Miercuri, 18 Aprilie 2012 888
Daniela Gyorfi și George Tal au petrecut Paștele separat: ea la Piatra-Neamț, el în Germania. "O fi cu amanta", a spus artista.
Daniela Gyorfi a petrecut Paștele alături de fetița sa și de nașii fetiței, dar și pe scenă, cele două concerte susținute la Piatra-Neamț rotunjin-du-i veniturile cu aproximativ 4.000 de euro.
"Am stat la hotelul Orizont din Predeal, cu nașii fetiței mele, Silvia și Costel Bă-leanu. A fost cu noi și micuța mea, ea a rămas acolo și o aduc nașii la București. Între timp, eu am plecat direct la Piatra-Neamț, unde am avut o cântare duminică și mai am azi (n.r. - luni) două. N-am dat iama în mâncare, cum fac mulți, căci nu sunt eu cu de-astea. Am ciocnit ouă, dar nu am mâncat, iar mielul nu suport să-l văd pe masă, mă apucă mila. Am savurat totuși supe și salate", a declarat Daniela.
George Tal, tatăl micuței Maria, care a împlinit ieri un an și două luni, a preferat să petreacă Paștele alături de cealaltă familie a sa, în Germania, unde a rămas până joi, pentru aniversarea fiicei sale mai mari, Francesca (19). "Eu și George vorbim mult la telefon, sau prin mesaje [...] Sau poate o fi cu amanta, nu?", a adăugat cântăreața.
Taguri

Comentează știrea

AMANTA
24 aprilie 2012
GEORGE TAL, BARBAT LIBER!

Daniela nu stie ce inseamna AMANTA!George Tal ar trebui sa fie cununat civil si religios cu ea, ca sa poata avea pe langa ea si o amanta!Nu este sotul ei in acte, asa ca George este liber, are mai multe femei!Daca alta este amanta, Daniela ce este atunci?SAMANTA!!CONCUBINA!!PROFITUL!!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei