Ilinca Vandici și Ciprian Marica s-au împăcat

de Cuget Liber Joi, 12 Iulie 2012 1185
Relație cu năbădăi între vedeta Ilinca Vandici și Ciprian Marica!
Deși oficial sunt despărțiți din septembrie anul trecut și fiecare își vede de viața lui, vedeta tv și fotbalistul s-au împăcat în mare secret și se văd pe ascuns. Click! a aflat, în exclusivitate, detalii despre relația lor.
S-au despărțit, s-au împăcat, au trecut prin momente dificile în relație, însă un lucru este sigur: Ilinca și Ciprian se iubesc.
Anul trecut, în septembrie, după aproape doi ani de relație, prezen-tatoarea emisiunii "Showbiz report" de la Antena 2 își anunța oficial separarea de fotbalistul de la echipa germană Schalke04.
La o lună după, Marica a început o relație cu prezentatoarea tv de la Digi24, Laura Teodoru.
Surse din anturajul celor doi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, că "pretextul" împăcării a fost aniversarea Ilincăi. La ziua de naștere, pe 17 iunie, Ilinca a petrecut de două ori.
"Pe 16 iunie, Ilinca a petrecut într-un club din Vâlcea, alături de câteva prietene, iar după, a primit și o megapetrecere din partea lui Marica. Sportivul a venit să petreacă cu ea, într-un club din București, și, mai mult, i-a adus cadou pe unul dintre artiștii ei preferați", ne-au declarat surse din anturajul vedetei tv. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei