Ioana Ginghina, secrete din bucătărie

de Cuget Liber Luni, 21 Octombrie 2013 192
Nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă tot timpul a avut grijă. Evită zahărul, pâinea, fast-food-ul, nu mănâncă după ora 19.00, știe ce alimente sunt cele mai sănătoase și mai pline de vitamine. Cu un asemenea regim alimentar, Ioana Ginghina a reușit să-și păstreze aceeași greutate de-a lungul anilor.
Pentru actrița din "Îngeri pierduți" (Acasă), Ioana Ginghina, gătitul nu este neapărat un hobby, ci mai mult o necesitate. "Îmi place să avem mâncare proaspătă și sănătoasă în casă. Gătesc aproape zilnic ceva rapid, ușor: mămăligă cu brânză, paste cu sos, sufleuri de legume, iar în weekend fac mâncăruri multe, de la aperitive până la deserturi. Ador dulciurile, de la ele mi-ar fi greu să mă abțin. Însă pregătesc din cele raw vegane, pe bază de fructe și semințe. Apoi, salatele și ciorbele sunt favoritele mele. În general, mănânc mult cantitativ, dar sănătos și cred că de aceea mă mențin de ani buni cam la aceeași greutate", mărturisește Ioana Ghinghina.
Invitată să gătească weekendul trecut în bucătăriile kika, actrița a făcut și niște recomandări "de toamnă". Smoothierurile pe bază de dovleac sunt, spune ea, extrem de gustoase și de sănătoase, iar strugurii, merele, prunele nu trebuie să-ți lipsească din casă în perioada asta.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei