Iuliana Luciu, singură după șase ani de relație

de Cuget Liber Joi, 18 Octombrie 2012 835
La doar câteva zile după scandalul cu presupusa amantă a soțului Nicoletei Luciu, și sora ei, Iuliana Luciu, s-a despărțit de iubit.
Ghinioanele par să se țină lanț de surorile Luciu. După ce Nicoleta a fost răvășită de scandalul provocat de imaginile cu soțul său, în compania presupusei amante, Iuliana (25 de ani) are și ea probleme în amor. Click a aflat că asistenta tv s-a despărțit de bărbatul cu care era împreună de șase ani. 

Se pregăteau de nuntă, dar iată că toate planurile s-au năruit. Iuliana, sora mai mică a Nicoletei Luciu și iubitul ei, Răzvan Dumitrescu s-au despărțit în urmă cu câteva zile.
Surse din anturajul celor doi au dezvăluit, pentru Click, că frumoasa brunetă ar fi fost cea care a hotărât să pună punct relației.
Unul din motive ar fi, conform acelorași surse, nehotărârea lui Răzvan de a-și construi un viitor în afaceri. Iuliana spunea de altfel, când venea vorba despre iubitul ei, că nu e "din lumea mondenă, dar că știe să facă și bani, chiar dacă acest lucru nu e important".
Decizia asistentei de la "Acces Direct" i-a surprins pe apropiați, mai ales că, în urmă cu o lună, Iuliana vorbea despre nuntă. 
"Urmează să mă gândesc la nuntă, dar nu știu exact, anul acesta nu, la anul poate. Îmi doresc o nuntă de trei zile și trei nopți și o rochie de prințesă, să nu fiu uitată prea repede", a declarat ea la Antena 1.
Iuliana și Răzvan au fost împreună aproape șase ani, timp în care tânărul a cerut-o de trei ori de soție. Deși a spus "da" de fiecare dată, nu au ajuns totuși la ziua în care să devină un cuplu cu acte în regulă.
Răzvan era un obișnuit al familiei Luciu, fiind nelipsit de la întâlnirile lor de Sărbători sau la alte evenimente importante. Chiar în această vară, după nunta Nicoletei cu Zsolt, Iuliana și Răzvan au fost împreună cu vedeta și cu băiatul ei cel mare în Croația, într-o vacanță de vis.
Totul însă a devenit amintire, Iuliana părând hotărâtă să încheie socotelile cu Răzvan. Culmea, totul vine la nici o săptămână după ce sora ei, Nicoleta Luciu, a avut un "hop" important în căsnicie. În ciuda fotografiilor în care Zsolt Csergo apărea alături de presupusa amantă, Nicoleta a declarat că vrea ca ea și soțul să rămână o familie unită, de dragul celor patru copii. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei