Leo Iorga și-a anulat toate concertele! Artistul are cancer la plămâni

de Cuget Liber Marţi, 12 Februarie 2019 237
Leo Iorga (54 de ani), diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu nouă ani, va suferi o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta în Germania. 

Leo Iorga a mai trecut prin alte cinci operații, de-a lungul timpului, în spitalele din țară. Ca să facă rost de bani, Leo scosese la vânzare vila lui, de 200.000 €, din Eforie Nord, însă fără succes. Impresionați de drama artistului, prietenii și fanii au pus mână de la mână, reușind să strângă o sumă impresionantă, în doar câteva zile.
Leo Iorga și trupa lui erau așteptați pe 11 februarie să susțină un concert, la Berăria H. Din păcate, din cauza bolii, cunoscutul rocker a fost nevoit să anuleze recitalul, urmând ca în locul lui să urce pe scenă un alt artist celebru, Ducu Bertzi. Acesta a anunțat că îi va dona lui Leo tot onorariul:
"Radu Dragomir de la berărie ne-a spus că domnul Ducu Bertzi va cânta acolo în locul tatei și va face acest gest. Nu putem decât să îi mulțumim, înseamnă foarte mult pentru noi", a declarat Edy, fiul lui Leo Iorga, pentru Click!



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei