Mădălina Ghenea are lipici la… Gerard Butler

de Cuget Liber Vineri, 31 Mai 2013 380
Femeile sunt pur și simplu topite când actorul Gerard Butler își face apariția printre ele. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, la Tokyo, în Japonia, unde scoțianul își promovea-ză noul film. Nana Suzuki, una dintre cele mai frumoase femei din această țară, a tot încercat să-l facă pe actor să-i cadă în brațe. Însă Butler a fost de neînduplecat: doar i-a zâmbit politicos.
În vreme ce presa din toată lumea speculează că relația dintre Gerard Butler și Mădălina Ghenea a luat sfârșit, gesturile actorului scoțian lasă să se înțeleagă că nu s-a stins focul pasiunii între el și frumoasa româncă.
În ciuda faptului că manechinul Nana Suzuki nu s-a dezlipit de el, actorul nu a cedat tentației. În plus, jurnaliștii americani susțin că în ultima vreme, din cauza programelor încărcate ale celor doi, Mădălina și Gerard s-au văzut foarte rar, de unde au apărut și zvonurile legate de despărțirea acestora.
Ce-i drept, românca a lăsat să se înțeleagă în repetate rânduri că a luat o pauză, însă a refuzat mereu să intre în detalii. Ziariștii susțin că au aflat că, în ultimele săptămâni, scoțianul a sunat-o nonstop pe Mădălina, pentru a reaprinde scânteia dragostei.
Având în vedere mesajele cu subînțeles lăsate de frumoasa româncă pe Facebook, tensiunile sunt de domeniul trecutului, scrie libertatea.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Madalina Simonescu
2 iunie 2013
Madalina Ghenea are lipici pe Gerard Butler

Sigur că are! Lăsa să păstreze pe spunându-se că: http://static1.purepeople.com/articles/3/12/19/53/@/1142840-joan-smalls-gerard-butler-defile-620x0-2.jpg

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei