Mădălina Ghenea, obligată să se prostitueze la marginea Romei

de Cuget Liber Sâmbătă, 07 Iulie 2012 1140
Nu vă speriați, frumoasa român-că nu a căzut pradă traficului de carne vie! Mădălina Ghenea inter-pretează rolul unei prostituate românce,Doina, "de pe Casilina" - o stradă de la periferia Romei - în pelicula "Roman e il suo cucciolo" a actorului Alessandro Gassman.
Doina, fata pe care o inter-pretează Mădălina, este constrânsă să se prostitueze, filmul este plin de violență și, contrar așteptărilor, nu va avea scene de nuditate. Românca a ales să joace în drama "Roman e il suo cucciolo", pentru a fi cunoscută în Peninsulă ca actriță, nu doar ca model sau ca fosta iubită a actorului Leonardo DiCaprio și speră ca acest rol să o ajute să ajungă la Hollywood.
"Roman e il suo cucciolo (Roman și fiul său)" prezintă viața unui imigrant român, care trăiește împreună cu fiul său, la periferia Romei și care încearcă să găsească o soluție pentru a deveni cât mai repede posibil cetățeni italieni.
Din distribuție mai fac parte Alessandro Gassman, Michele Placido, dar și o altă actriță româncă, Teodora Madașa. Filmul va avea premiera, la Festivalul de film de la Veneția, la începutul lunii septembrie.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei