Mădălina Pamfile s-a "tunat"

de Cuget Liber Luni, 22 Octombrie 2012 575
După ce a intrat, din a doua încercare, la Facultatea de Teatru și Film, Mădălina Pamfile a simțit nevoia unei schimbări de look și a făcut o vizită medicului estetician. Frumoasa brunetă și-a mărit buzele cu botox, fiind foarte mulțumită de noua înfățișare.

Deși nu stătea prost la acest capitol, bruneta și-a dorit buze mai mari și a hotărât să-și facă o schimbare fără să anunțe pe nimeni. "A fost o curiozitate de-a mea, chiar dacă aveam buzele cărnoase, am vrut să văd cum este să le am mai mari. În buza de jos mi-am pus foarte puțin, cea mai mare cantitate mi-am injectat-o în cea de sus. Sunt mulțumită de rezultat, dar trebuie să mai treacă vreo două zile până când vor arăta așa cum trebuie. Prietenele mele nu au știut nimic și au avut un șoc când m-au văzut, dar s-au obișnuit până la urmă. Nici iubitul meu nu a știut nimic, lui îi plac femeile mai naturale, dar până la urmă i-a plăcut și lui", a declarat Mădălina Pamfile, potrivit cancan.ro. 

Taguri

Comentează știrea

Cititor
22 octombrie 2012
Fabricam vedete.

Dar cine mai este si Madalina Pamfile, de tot o scoateti in fata? Vre-o noua "vedeta"? Presupun ca o avea ceva "merite" si inca n-am aflat...

Revoltatu'
22 octombrie 2012
Ignoranta crasa

Domnule cititor,celebra Madalina este iubita - eleva -lui Mazare ,au aparut intr-o cunoscuta revista pentru adulti,ma surprinde ignoranta dumitale,te declari "cititor".

Răspuns la: Fabricam vedete.
Adăugat de : Cititor, 22 octombrie 2012
Dar cine mai este si Madalina Pamfile, de tot o scoateti in fata? Vre-o noua "vedeta"? Presupun ca o avea ceva "merite" si inca n-am aflat...

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei