Marijuana, nevoită să își dea copilul la orfelinat?

de Cuget Liber Vineri, 06 Septembrie 2013 209
Ion Coteanu, tatăl Danei Marijuana, este de părere că fiica lui își va da copilul la orfelinat, pentru că nu o să aibă cu ce să îl crească.
Marijuana mai are o fetiță, pe Alesia, care se pregătește să meargă la școală, în clasa a doua. Rechizitele și hainele necesare au fost cumpărate de bunicul fetiței, care se ocupă de creșterea ei.
"Eu nu o primesc în casă și nici copilul nu i-l primesc! Ea n-are din ce-l crește, nici analize n-a făcut, nu știe dacă pruncul e bine sau nu. N-are bani nici de analize. Ce să mai zic, că proprietarul casei în care locuiesc ea și iubitul ei vrea să-i dea afară pentru că n-au plătit chiria?! Are 200 de euro chirie, dar când nu ai... Pe Alesia i-am crescut-o eu, i-am luat acum pantofiori, hăinuțe, ghiozdan, caiete, că începe școala. Dar pe ăsta de-l naște acum să nu-l văd. Iar ea nu o să aibă cu ce să-l crească, așa că o să-l ducă la orfelinat, la casa de copii. Ea mai face câte un ban, dar iubitul ăla al ei îi mănâncă pe toți", a declarat tatăl artistei, scrie showbiz.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei