Mutu către Antonia: "Dacă nu vrei să ne vadă cineva în țară, te aștept în Italia"

de Cuget Liber Luni, 23 Iulie 2012 1364
Aflat în vacanță, Adrian Mutu și-a exprimat dorința de a o cunoaște mai bine pe Antonia. "Dacă nu termini cu insistențele voi face totul public în presă pentru a vedea toată lumea ce fel de om ești", l-a amenințat artista. Potrivit ziarului Fanatik, fotbalistul a ținut morțiș să o cunoască mai bine pe Antonia, cântăreața desemnată, pentru a doua oară, "cea mai frumoasă femeie din lume".
"Îmi place foarte mult cum cânți, dar te admir și ca femeie. Dacă vrei să ne vedem mi-ar face mare plăcere, mai ales că vin în curând în România. Cine știe, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva... Dacă nu vrei să ne vadă cineva în țară, te aștept în Italia", i-ar fi zis Mutu Antoniei.
Căsătorită și ea, Antonia nu s-a lăsat deloc impresionată de avansurile marelui fotbalist și a luat foc, amenințându-l pe acesta că va face toată această poveste publică.
"Este o jignire mare ceea ce faci tu, pentru că sunt femeie măritată și tu știi bine asta. În plus, și tu ești însurat și nu procedezi corect față de familia ta. Consider asta o glumă proastă, gen Camera Ascunsă, și refuz să cred că la telefon este adevăratul Adrian Mutu. Dacă nu termini cu insistențele voi face totul public în presă pentru a vedea toată lumea ce fel de om ești", i-a răspuns Antonia lui Mutu, după care i-a închis telefonul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei