Nicoleta Luciu: "Zsolt nu ar strica ce am clădit noi, pentru 5 minute de relaxare"

de Cuget Liber Joi, 19 Aprilie 2012 1387
Nicoleta Luciu are foarte multă încredere în iubitul său, tatăl celor patru copii ai săi și spune că acesta, un familist convins, nu ar risca niciodată să o piardă pe ea sau pe copii.
"Am luat un bărbat exemplar, sunt foarte rar bărbații ca el. Zsolt este un familist convins, drept urmare relația noastră a durat 7 ani, deși ne vedeam numai în weekend. Am făcut 4 copii minunați împreună și mi se pare o relație ideală. În general, o relație după 7 ani, în care iubiții se văd zi de zi, ajunge într-un moment foarte monoton. Noi și acum mai avem fluturi în stomac. (...) Nu mi-a dat niciodată motive să cred că nu este cuminte și nici nu cred că mi-ar da vreodată. De ce? Pentru că nu cred că ar strica tot ce am clădit noi în 7 ani pentru 5 minute de relaxare", a declarat Nicoleta Luciu, marți seara, în emisiunea "Agentul VIP".
Nicoleta Luciu și omul de afaceri Zsolt Csergo formează un cuplu de 7 ani și au împreună 4 copii: un băiat, Zsolt jr, în vârstă de 3 ani și jumătate, și tripleții Kim, Kevin și Karoly, în vârstă de 6 luni, scrie Libertatea.
Taguri

Comentează știrea

mircea
19 aprilie 2012
Iar povesti cu "vedeta"?

Ce mare vedeta este femeia asta de o scoateti mereu in fata? Daca trge un part, toata presa preamareste evenimentul, ca o binefacere pe capul romanilor. Eu m-am saturat de ea si de alte cateva "vedete" de pe la noi mereu prezente in presa romaneasca!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei