"Nu mai există șanse de împăcare cu Cristea!"

de Cuget Liber Joi, 30 August 2012 630
Întrebată de un reporter dacă îl mai iubește pe Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a părut fâstâcită și vizibil incomodată de subiect, așa că a preferat să răspundă foarte scurt. "Sunt întrebări care nu au răspunsuri", a spus aceasta.
Cu toate că nu îi făcea plăcere să vorbească despre subiect, roșcata a fost de acord cu faptul că fotbalistul trebuie să treacă mai departe. "E normal să fie în alte relații, să își găsească, nu? Eu nu mai sper la o împăcare. Nu se poate vorbi de infidelități. Între noi a fost foarte mult respect", a adăugat modelul.
Bianca a lămurit și situația ei din acest moment, dar și actuala relație cu Cătălin Botezatu: "În momentul de față sunt singură, dar nu disponibilă, am alte priorități, de genul... un echilibru profesional. Nu sunt în tatonări cu nimeni, dar nu duc lipsă de atenție sau iubire. Între mine și Bote nu va mai exista nimic".

Taguri

Comentează știrea

christian louboutin sale saks
28 februarie 2014
christian louboutin sale saks

christian louboutin 4 sale Stiri Monden : "Nu mai există șanse de împăcare cu Cristea!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale saks http://toastit.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-repair.asp

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei