O nouă idilă în showbiz! Ilinca Vandici, din nou îndrăgostită!

de Cuget Liber Sâmbătă, 05 Iulie 2014 337
Cea mai nouă idilă din lumea mondenă se consumă pasional, în intimitate, protagoniștii fiind zgârciți cu declarațiile, deși fotoreporterii Click! i-au surprins în fapt. Cert este că, potrivit presei mondene, atât Ilinca Vandici cât și avocatul Dragoș Dănău sunt topiți unul după celălalt.
Și-a etalat două iubiri mari și late, cu tânărul afacerist Alin Cocoș și cu fotbalistul Ciprian Marica, dar acum a pus un zid de protecție între presă și noul ei partener, Dragoș Dănău, tocmai pentru a-și proteja relația. Se pare că Ilinca Vandici (28 de ani) are planuri mari cu tânărul avocat, în vârstă de 28 de ani, dar a schimbat strategia din trecut.

"Am decis să nu mai vorbesc despre viața mea privată, am avut niște experiențe care m-au determinat să iau această decizie. Eu am fost mereu deschisă, dar acum consider că este mai bine așa", a mărturisit Ilinca. 

De cealaltă parte, avocatul Dragoș Dănău îi ține și el isonul iubitei, dar recunoaște că amorul cu o vedetă i-a schimbat viața peste noapte. "Chiar acum sunt la birou (n.r. - ieri) și văd în față trei mașini de paparazzi...Eu nu sunt persoană publică, iar decizia de a vorbi despre această relație îi va aparține ei. Îmi place absolut totul la Ilinca, este o fată specială, dar nu vreau să spun mai mult", a declarat, pentru Click!, Dragoș Dănău, care lucrează la o firmă de avocatură de prestigiu, din centrul Capitalei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei