Oana Lis: "Mi-am găsit un iubit vamaiot"

de Cuget Liber Luni, 13 Mai 2013 536
Oana Lis se ține de șotii și a reușit să stârnească râsul prietenilor săi virtuali după ce a publicat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de un bărbat pe care l-a întâlnit în Vama Veche.
Soția lui Viorel Lis s-a lăsat fotografiată alături de un tânăr care pare să nu fie tocmai treaz, pe strada principală din Vama Veche. Având în vedere că ea a încercat să pozeze sexy alături de bărbatul din imagine care are o apariție destul de amuzantă, fotografia a fost primită cu zâmbete din partea fanilor Oanei.
"Mi-am găsit un iubit vamaiot!!!...hahaa", a scris ea în dreptul imaginii, iar reacțiile admiratorilor săi nu au întârziat să apară.
"Trebuie să-ți placă votka…și tu nu ești cu din astea", a comentat unul dintre ei, amuzat de starea în care se afla "iubitul vamaiot" al Oanei.
Vedeta a ținut să explice că a mers în Vama Veche pentru că îi plac foarte mult oamenii care știu să se distreze și cu bani puțini. Ea a declarat pentru Click.ro că a fost la Vamă cu Viorel Lis și că și-a dorit mult să fie fotografiată cu personajul din imagine pentru că era foarte amuzant.
"Mie îmi place și în Mamaia și în Vamă, eram cu Viorel acolo. Eu am vrut să fac poză cu vamaiotul pentru că era foarte haios și știa să se distreze cu bani puțini", a completat Oana Lis.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei