Oana Zăvoranu, atac disperat la Monica Gabor

de Cuget Liber Joi, 06 Iunie 2013 403
Oana Zăvoranu și Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu nu sunt nici acum în relații de prietenie. Motivul constă într-o dispută mai veche, ce a avut loc între cele două.
În acest context, Oana Zăvo-ranu și-a amintit în emisiunea Wowbiz, de momentele în care a dat-o afară pe Monica Gabor din platou. Bruneta a dezvăluit faptul că Moni "tremura ca piftia" atunci când i s-a spus să iasă din show-ul Pact cu diavolița.
"Tremura ca o piftie. Ea se credea un fel de prințesă, Angelina Jolie era un fel de Cenușăreasă. Un bărbat a luat-o în brațe și a pus-o pe pian. A fost în extaz, după vreo zece minute și-a dat seama că s-a supărat. La intrare noi aveam o fântână cu ciocolată și ne-am gândit să întâmpinăm invitații și cu șampanie și cu ciocolată. Tot spunea că nu sunt potrivite paharele de șampanie, că nu e așa bună ciocolata... Avea niște fițe... Șoferul ei, cum a auzit că e rost de scandal, dispăruse, s-a dus în mașină", a povestit Oana la Kanal D.
Conflictul dintre Oana Zăvoranu și Monica Gabor a luat naștere în 2009, când fosta doamnă Columbeanu a fost invitată în emisiunea moderată de Zăvo. Atunci prezentatoarea îi propusese lui Moni un casting prin care să o ajute să-și găsească un șofer. Unul dintre băieții prezenți la emisiune a luat-o pe doamna Columbeanu în brațe și a așezat-o pe un pian, gest care a făcut-o pe aceasta să zâmbească. La scurt timp însă, Monica s-a răzgândit și i-a reproșat Oanei că nu este de acord cu respectiva scenă, pe care o vrea scoasă din desfă-șurător.
De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. "Ieși afară, nesimțito!", a izbucnit Oana, după care a măturat pe jos cu Moni, dezvăluind telespectatorilor că aceasta a cerut peste 500 de euro și a pus o sumedenie de condiții pentru a venit la emisiune, scrie libertatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei