Probleme în Paradis? Bianca a făcut prima criză de gelozie în public!

de Cuget Liber Vineri, 14 Iunie 2013 331
Se pare că și în paradisul cuplului Bianca Drăgușanu - Victor Slav apar probleme. Astfel, Victor a simțit pe propria-i piele ce înseamnă să se uite după alte femei, mai ales când se află la brațul viitoarei lui soții. Aceasta îl păzește pe musculos mai ceva ca pe ochii din cap și îl taxează pentru fiecare gest îndărătnic. În acest sens, un prieten de-al Lennei Horvath a povestit pentru Libertatea o fază memorabilă.
Lenna Horvath, proprietara unui salon de înfrumusețare din Austria, a devenit un nume cunoscut în showbiz, după ce a trăit o scanda-loasă poveste de dragoste cu pilotul de raliu Daniel Onoriu.
Se pare însă că în fața farmecelor Lennei nici măcar un bărbat nu rămâne indiferent. Ea a fost mărul discordiei dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu.
"Reacția lui Victor la vederea blondei a enervat-o pe Bianca, pentru că el s-a oprit din mers și a întors capul, într-un mall bucureștean, după Lenna. Bianca i-a dat un ghiont în burtă și l-a forțat să meargă mai departe", a declarat Vali, un amic de-al Lennei, prezent și el la marea întâlnire, citat de libertatea.ro.
Contactată de reporterii ziarului Libertatea, blonda a povestit mai pe îndelete cum s-au derulat lucrurile: "Pot doar să spun că s-a uitat la ochii mei, m-a privit poate mai mult decât era cazul, mai ales că se afla de braț cu Bianca. Mai mult de atât aș vrea să nu vorbesc. Nu aș dori să comentez prea multe, căci nu vreau să le stric relația, mai ales că am înțeles că sunt la un pas de căsătorie. Cum nu mă interesează bărbații cuplați, Bianca poate să stea liniștită!".
Lenna crede că Slav a fost fascinat de privirea ei de un albastru aproape ireal: "Am o culoare frumoasă a ochilor, însă, din păcate, sufăr de depigmentare de retină, boală a ochilor care avansează cu vârsta și care duce la orbire", a mai spus Lenna.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei