Radu Almășan de la Bosquito îl face praf pe juratul de la Paraziții

de Cuget Liber Joi, 01 Noiembrie 2012 2305
Face ce face și mai dă de un scandal! Cheloo l-a atacat indirect pe Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, după ce un concurent a interpretat o melodie de-a artistului la "X-Factor". Radu l-a trimis pe solistul de la Paraziții să facă o vizită la psiholog și i-a comparat atitudinea cu cea a unui om primitiv. 

Cheloo, alias Cătălin Ștefan Ion, a comis-o, duminica trecută, la cea de-a cincea ediție X-Factor, când un puști din Satu Mare s-a prezentat impecabil în fața juriului cu două piese, ultima fiind opera lui Radu Almășan, solistul de la trupa Bosquito, "Tu ești iubita mea".
Versurile romantice și mult prea sensibile l-au intrigat pe hip hop-er, care l-a întrebat ironic pe concurent: "Vrei să mă vezi într-o baltă de sânge? Detest Bosquito, întotdeauna băiatul ăsta mi-a fost antipatic. Cum îl cheamă? Radu? Da, îl detest chiar dacă îl cheamă Radu".
Aceste insulte l-au scos din pepeni pe Radu, mai ales că cei doi au dat nas în nas de nenumărate ori. Artistul nu a rămas surd la acele ironii și l-a trimis pe Cheloo la psiholog.
"Cheloo știe foarte bine cine sunt, nu e o problemă că nu recunoaște. Mie îmi plac Paraziții, au versuri inteligente, cu excepția mesajelor rasiste. Eu nu cred că e un om rău, cred că e plin de iubire, dar propagă o imagine de om violent și asta probabil pentru că la viața lui a primit multe lovituri și și-a găsit o carapace în muzică. Nu aș vrea să zic că are nevoie de un psiholog, dar cred că așa și-ar găsi un echilibru. Dacă el scrie versurile trupei, atunci nu are cum să fie atât de neanderthalian pe cât pare. Asta dacă nu le scrie Ombladon!", a declarat Radu Almășan, pentru Click!.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei