Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgență!

de Cuget Liber Marţi, 14 Februarie 2012 361
Rapperul american P. Diddy a fost internat, marți dimineață, la secția de urgențe a spitalului Universității California din Los Angeles (UCLA), după un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles.
Muzicianul în vârstă de 42 de ani a primit tratament contra unei "migrene extreme", afirmă site-ul TMZ.com.
Potrivit unor surse, prietenii rapperului au fost aceia care l-au transportat pe artist la secția de urgențe a spitalului UCLA, întrucât și-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate.
Alte surse afirmă că rapperul se simte deja mai bine și a fost externat.
Rapperul american P. Diddy a avut un weekend aglomerat, el participând sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis.
Luni seară, el a fost gazda unei petreceri speciale organizate la conacul Playboy din Los Angeles, în onoarea artiștilor premiați cu Grammy în acest an.
P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor și rapper, dar și câștigător al unui premiu Grammy. În 2011, el a ocupat poziția a doua în topul Forbes al celor mai bogați artiști de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obținute în ultimele 12 luni.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei