Românca Miss World 2010, dragoste mare cu un milionar francez

de Cuget Liber Marţi, 29 Aprilie 2014 426
Lavinia Postolache, fostă Miss World România în 2010, l-a zăpăcit pe unul dintre cei mai bogați oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag. Ea are doar jumătate din vârsta lui, dar asta nu-i împiedică să se comporte amândoi ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Românca Lavinia Postolache (25 de ani) își trăiește visul american cu Jimmy Esebag (53 de ani). Bărbatul este un om de afaceri francez, cunoscut pentru relațiile sale cu celebrități frumoase.

Relația lor pare a fi atât de serioasă, încât românca a recunoscut legătura cu Jimmy, publicând pe contul ei de Facebook o imagine în care se îmbrățișează cu el. "Iubirea mea", a comentat ea în dreptul imaginii cu pricina, lăsând să se înțeleagă că este foarte îndrăgostită și că nu pare deloc afectată de diferența de vârstă.

Jimmy Esebag este președintele "America's Licensing Holding Group", care deține drepturi ale brandului Playboy. De asemenea, acesta deține acțiuni și la Agenția de Modeling Elite (cea mai faimoasă agenție de modele din lume, n.r.), scrie, în exclusivitate, click.ro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei