Roxana Vancea: "Nu am iubit. Bendeac nu este iubitul meu"

de Cuget Liber Joi, 16 Octombrie 2014 2656
Deși toată lumea a crezut că este combinată cu Mihai Bendeac, fosta asistentă de televiziune a mărturisit că nu are iubit. Roxana Vancea a acordat un interviu în cadrul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars. Fosta asistentă de televiziune, care are un fizic ce îi înnebunește pe reprezentanții sexului tare, a afirmat că este singură, deși s-a tot spus că vedeta ar avea o relație cu nonconformistul actor Mihai Bendeac.
"Nu am iubit. El (n.r. Mihai Bendeac) nu e iubitul meu. Este un actor celebru din România", a spus voluptuoasa vedetă, citată de libertatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

anita
8 noiembrie 2017

Sunt aici pentru a împrăștii această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care mi-am luat iubita mea ex. Am fost nebun când am rămas dragostea mea eu pentru o altă fată luna trecută, Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la Dr otumbaotula marele mesager la oracle că el servesc, mi-am povestit problema lui otumbaotula despre cum mi-a lăsat ex iubirea mea și de asemenea cum am avut nevoie pentru a-mi găsi o slujbă într-o companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără orice efect secundar. Și mi-a spus ce trebuie să fac, După ce a fost făcut, În următoarele două zile, Dragostea mea ma sunat la telefon și spunea că îmi pare rău că m-ai lăsat înainte și acum și în următoarea săptămână după ce dragostea mea a sunat, pledând pentru iertare, eu a fost chemat la interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spun acest lucru întregii lumi pentru a contacta Dr. otumbaotula cu următoarea adresă de e-mail și pentru a obține toate dvs. problemă rezolva .. Nici o problemă este prea mare pentru el pentru a rezolva .. Contactați-l pe e-mail: [email protected] .... ceasapp numărul 2349058790503 ..

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei