Scandal la mormântul Mădălinei Manole

de Cuget Liber Vineri, 31 August 2012 1067
Războiul dintre părinții Mădălinei Manole și Petru Mircea pare să nu aibă sfârșit, iar acum a ajuns până la locul în care este înmormântată artista. 

Părinții Mădălinei Manole nu au liniște și au făcut din nou plângere împotriva fostului lor ginere. Conform cancan.ro, se pare însă că prim-procurorul Capitalei, Remus Budăi, a trimis pe adresa lor o rezoluție prin care a respins plângerea formulată de Manole Ion și Manole Eugenia.

Lucrurile nu se opresc însă aici, iar tatăl cântăreței spune că poate declarațiile sale împotriva fostului ginere s-ar opri, dacă acesta ar amenaja mormântul din cimitirul unde este îngropată Mădălina Manole. 

"Îl asigur că, dacă nu vine, răbdarea mea a ajuns la sfârșit. Nicio lege din lume nu mă poate opri să-mi pun în aplicare planul, pentru că este vorba de Mădălina, de copilul meu pe care-l plâng zi de zi. Să vină să facă lucrarea la mormânt și pe urmă eu nu vreau să mai aud de el: nici să-l văd, nici să-l mai aud! Dacă justiția îl va găsi vinovat sau complice, e treaba justiției, dar pe mine mă interesează să rezolve cu mormântul Mădălinei. Aștept să-mi dea aprobare o televiziune ca să spun ce am de gând. Pentru că nu se mai poate, nu mai pot răbda. El își reface viața, iar soția mea plânge în cimitir și sapă cu mâinile la mormântul fetei, pune flori și le udă cu lacrimi", a spus Ion Manole. 

Taguri

Comentează știrea

Lili
30 august 2012
in viitor

Știre online publicată Vineri, 31 August 2012. Autor: Cuget Liber Online. Mai oameni buni,AZI E JOI 30 AUGUST 2012 ! Cineva a inebunit aici,ori eu,ori voi

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei