Cum l-a ajutat "Casnica" în carieră pe soțul ei, DJ Optick

de Cuget Liber Vineri, 31 August 2012 498
Andreea Moldovan, alias "Cas-nica", s-a bucurat de un succes deosebit la emisiunea "Masterchef", iar notorietatea căpătată în timp record s-a reflectat din plin și în bugetul familiei. Soțul ei, DJ Optick, a devenit cunoscut și unor categorii de public la care nu a avut acces până acum și, recent, a făcut un show de mare succes. 

Desemnat cel mai bun DJ din România, trei ani consecutiv, DJ Optick a participat, week-end-ul trecut, pentru prima oară la festivalul Peninsula, care s-a desfășurat la Târgu-Mureș. Deși pentru iubitorii acestui gen muzical DJ Optick este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, de când soția lui, Andreea Moldovan, a devenit unul dintre cele mai populare personaje din showbiz-ul autohton, i-a crescut și lui cota, potrivit site-ului cancan.ro. 

Astfel, DJ-ul a fost invitat week-end-ul trecut, la Festivalul Peninsula, pe aceeași scenă cu ATB, iar cei prezenți s-au dezlănțuit, practic, pe ritmurile lui: "Am fost acolo pentru un set de două ore. Chiar dacă vremea a fost cam ploioasă, în cort atmosfera a fost incendiară și pentru asta trebuie să mulțumesc publicului extraordinar pe care l-am avut", a povestit DJ-ul. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei