Simona Sensual se pregătește să devină mamă

de Cuget Liber Joi, 03 Noiembrie 2011 726
Simona Sensual își dorește cu ardoare să devină femeie responsabilă și să intre în rândul vedetelor din showbiz-ul românesc care s-au așezat la casele lor.
După relația eșuată cu Nicu Maharu, voluptoasa blondă a mărturisit că este din nou fericită în brațele noului său iubit: "Are 30 de ani și este din Sibiu. Nu vreau să-l scot prea mult în față pentru că nu e persoană publică și nu-și dorește publicitate". Deși nu s-a gândit la căsătorie, Sensuala este hotărâtă să îi ofere un copil iubitului: "Vreau să rămân însărcinată natural, însă pentru a avea mai multe șanse, am început un tratament de stimulare hormonală. Mi l-a recomandat medicul, iar dacă sunt norocoasă, în câteva luni vă voi da vestea cea mare".
"Trebuie să înțelegeți că vreau să încep o altă viață, alături de cei care țin cu adevărat la mine. Nu mai vreau în jurul meu oameni de proastă calitate. Voi renunța și la pictorialele sexy, nu știu dacă definitiv sau pentru o perioadă, însă, în acest moment, prioritățile mele sunt altele", a mai adăugat Simona Sensual.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei