Situație încurcată! Actrița Gwyneth Paltrow a intentat proces unui pensionar

de Cuget Liber Sâmbătă, 23 Februarie 2019 174
Actrița Gwyneth Paltrow a intentat proces unui optometrist pensionar care o dăduse în judecată pentru un accident la schi din 2016, informează BBC.
Luna trecută, Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a dat-o în judecată pe Paltrow cerându-i daune de 3,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.
Pensionarul a declarat că actrița a dat peste el pe o pârtie de schi din Utah, provocându-i leziuni cerebrale și rupându-i mai multe coaste.
Avocatul lui Paltrow susține însă că Sanderson este cel vinovat pentru acest incident, iar procesul este doar "încercare de a exploata celebritatea și bogăția actriței".
Potrivit bărbatului, actrița schia cu o viteză pe care nu a mai putut-o controla atunci când l-a lovit din spate pe o pârtie pentru începători la 26 februarie 2016.
El povestește că a fost aruncat în zăpadă și și-a pierdut cunoștința, rămânând în urma accidentului cu leziuni cerebrale, pierderi de memorie pe termen scurt și patru coaste rupte. De asemenea, bărbatul susține că în urma acestui incident, a început să aibă și tulburări de personalitate.
Potrivit declarației făcute de actriță la intentarea procesului, Sanderson a fost cel care a lovit-o puternic din spate, apoi și-a cerut scuze și a asigurat-o că nu este rănit.
"Imediat după coliziune, el s-a ridicat și i s-a adresat lui Paltrow. Ea s-a supărat că a lovit-o, apoi el și-a cerut scuze", se susține în declarația depusă la intentarea acestui nou proces.
Bob Sykes, avocatul lui Sanderson, a răspuns la darea în judecată a clientului său printr-o declarație scrisă trimisă Reuters.
"Declarația făcută de doamna Paltrow potrivit căreia domnul Sanderson a lovit-o din spate este falsă", a precizat acesta.
"Paltrow l-a lovit pe Sanderson din spate (...) Este regretabil că Paltrow nu spune adevărul despre ceea ce s-a întâmplat", a adăugat el.
În procesul intentat bărbatului, Paltrow cere daune simbolice în valoare de un dolar american.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei