Solista de la Mandinga, scandal monstru înaintea finalei

de Cuget Liber Luni, 28 Mai 2012 4089
Sâmbătă, când Mandinga ar fi trebuit să se concentreze exclusiv pe concursul ce urma să aibă loc seara, în familia Elenei, solista trupei, a izbucnit un scandal care s-a lăsat cu țipete și plânsete. Totul a pornit de la... virginitatea Elenei, notează reporterii de la Libertatea.
Despre Elena (24 de ani) se știe că e o fată cuminte și nu a avut decât un singur iubit. Același cu care e și acum, Marian Duță (30 de ani), reporter la emisiunea Antenei 1, "Neatza cu Răzvan și Dani". De la el au plecat problemele de ieri...
Elena a fost numită multă vreme "ultima vir-gină din showbiz". A rămas cu această poreclă și după ce s-a combinat cu Marian, la sfârșitul anului 2008. Cum cei doi locuiesc însă împreună de o bună bucată de vreme, șansele ca ea să mai fie virgină sunt... aproape inexistente. Totuși, mama ei e convinsă că Elena e "neatinsă" și s-a trezit să declare acest lucru chiar sâmbătă, înaintea marii finale Eurovision, punctând decisiv: Marian e prietenul Elenei, nu și iubitul ei, și nu fac sex! Astfel, a ieșit un scandal de toată frumusețea, care a stricat atmosfera în trupa Mandinga și relațiile dintre Elena, iubitul ei și mama sa.
Declarația cu pricina l-a deranjat, cum era de așteptat, pe Marian, care a sunat-o pe Elena pentru a-i cere explicații. După ce-a închis telefonul cu Marian, aceasta și-a sunat imediat mama, cu care s-a certat îngrozitor...
Sursa: www.libertatea.ro
Taguri

Comentează știrea

Lucia
28 mai 2012
Carcotasii de serviciu

Trupa Mandinga si solista Elena s-au prezentat foarte bine (vezi si comentariile din presa straina) .Problemele ei,personale ar trebui sa ramana in familia ei, nu sa fie folosite pentru scandaluri de presa.Desigur,carcotasi sunt destui. Nu-mi place articolul!

daca si asta e virgina:))
28 mai 2012
:))

si tu mai esti virgina ,largo :))

gigel
28 mai 2012
...

asta e ziar sau voi faceti aci doar revista presei? produceti, ba, stiri, nu copiatzi din alte fitzuici. putorilor!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei