ULTIMELE VEȘTI venite din partea FAMILIEI lui COTABIȚĂ

de Cuget Liber Joi, 04 Iunie 2015 108
Aela Cotabiță, una dintre fiicele artistului Gabriel Cotabiță, a postat astăzi un mesaj pe Facebook în care transmite faptul că tatăl ei este pe drumul cel bun. 

"Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic și ambițios este și reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele pe care le face. Am depășit o etapă în acest drum", a scris Aela.
"Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri și suntem încrezătoare atât în voința și forța tatei cât și în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniștea, discreția și gândurile bune acordate în primul rând tatei".
Tânăra a încheiat: "Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoștința pe care o simțim față de toti cei care ne susțin. Vă mulțumim".

Taguri

Comentează știrea

costy
4 iunie 2015
afaceri

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbați felul de a gândi, vă schimbați viața. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei