"Actuala conducere a CJC a distrus cultura județului"

de Alexandra BĂLAN Miercuri, 30 Mai 2012 588
Candidatul PDL la Consiliul Județean Constanța, Florin Gheorghe, a emis, ieri, un comunicat în care vorbește despre modul în care actuala conducere a CJC înțelege folosirea banilor și modul în care aceasta își prioritizează investițiile. Gheorghe îl acuză pe președintele Consiliului Județean că "aruncă banii pe petreceri și pe distracții, în detrimentul învățământului, sănătății sau a ordinii publice".
"Pentru actuala conducere a Consiliului Județean Constanța, distracția este la mai mare preț decât școala. Consiliul Județean Constanța aruncă banii pe petreceri și pe distracții, în detrimentul învățământului, sănătății sau a ordinii publice. Așa cum arată documentele oficiale, postate pe website-ul Consiliului Județean Constanța, camarila roșie a USL a cheltuit în anul 2011 și și-a propus și pentru 2012 sume mai mari la capitolul acțiuni sportive și de tineret, față de capitolele învățământ, sănătate sau ordine publică. Ce poți să ceri unor oameni care au distrus cultura județului, care urăsc școala și care doresc să facă din județul Constanța polul sărăciei și mizeriei din România? Noi toți trebuie să luăm atitudine față de acest jaf public. Cetățenii trebuie să spună cum și în ce mod trebuie să fie cheltuiți banii lor", a precizat Florin Gheorghe.
Florin Gheorghe îi solicită în mod public actualului președinte să precizeze care sunt evenimentele pe care s-au cheltuit banii publici și la ce costuri s-au orga-nizat acestea.
 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei